Nieuws en advies

Op de hoogte blijven van alle nieuwigheden is cruciaal om optimaal te werken met uw vennootschap. Onze redactie filtert daarom voor u het relevante nieuws en brengt hierover op geregelde tijdstippen een newsflash. Deze newsflash is gratis, ook voor niet-abonnees. Maar er is meer! Wij geven u ook periodiek onmiddellijk toepasbare adviezen om uw vennootschap optimaal te beheren. 100% legaal en getest in de praktijk.

Referentiegids

Gedetailleerd, maar bondig, gemakkelijk te doorzoeken en te lezen. Experts houden deze naslagwerken dagelijks up-to-date. Bronnenmateriaal, jurisprudentie, toelichtingen, enz. om uw kennis over de verschillende vormen van taks en belastingen snel te vergroten. ‘Referentiegids’ is een perfecte aanvulling op ‘Nieuws & advies’ en andere hulpmiddelen op deze online oplossing.

Praktische gidsen

Dagelijks wordt u geconfronteerd met heel wat praktische vragen waarbij u de juiste ‘weg’ moet vinden. Niet zomaar 'de weg', maar de ideale oplossing op maat van uw vennootschap. ‘Praktische gidsen’ is uw hulpmiddel om u bij belangrijke beslissingen te begeleiden door de verschillende opties duidelijk voor te stellen en de juiste keuze te motiveren.

Snelgidsen

Deze praktische handleidingen bundelen alle mogelijke informatie rond één specifiek thema en zijn verrijkt met concrete tips, adviezen en voorbeelden. Ideaal om snel en accuraat de kern van actuele topics te doorgronden om zo de juiste beslissingen te nemen op maat van uw vennootschap.

Rekentools

Handige rekenprogramma's om voor elke situatie voorbereidingsberekeningen te maken en de oplossing te berekenen waarmee u maximaal belastingen bespaart en optimaal geld uit uw vennootschap haalt. Zo bent u er zeker van dat u op een snelle en efficiënte manier, oplossingen op maat van uw vennootschap vindt.

Modellen

Professioneel opgestelde documenten, formulieren en standaardbrieven om onmiddellijk te gebruiken. Bij elk model krijgt u een korte uitleg over de manier waarop u dit moet gebruiken. Gemakkelijk te personaliseren zodat u tijd en geld wint en de procedures kunt vereenvoudigen.

Cijfers en tabellen

Onmisbare cijfers, tarieven en indexen voorzien van de nodige uitleg over de manier waarop u deze moet interpreteren en gebruiken in de dagelijkse bedrijfsvoering. Handig gegroepeerd per thema en steeds actueel. Zo bent u er zeker van dat u op elk moment met de juiste gegevens werkt.

E-maildiensten

Kies zelf welke overzichtelijke e-mails u wenst te ontvangen om het gebruik van deze online oplossing nog meer te optimaliseren. Wij brengen u zo op de hoogte van het meest recente nieuws, van onze nieuwe adviezen en van geactualiseerde en nieuwe hulpmiddelen. Deze e-mails brengen u direct naar de online oplossing om zo nog meer tijd en geld te besparen.