Resultaten

 
Resultaat 1 van 3 resultaten
 • Modellen - Modelstatuten vof
  Modelstatuten vofDe statuten vormen het fundament van een vennootschap. Hierin geven de oprichters aan waarom zij een vennootschap willen oprichten en hoe zij gaan samenwerken. Voor de oprichting van een vof bent u niet verplicht om een beroep te doen op een notaris. U kunt de statuten dus zelf opstellen of laten opstellen door uw boekhouder. Hiervoor kunt u ons model hanteren. 
  Klik hier
 • Modellen - Modelstatuten comm.v
  Modelstatuten comm.vDe statuten vormen het fundament van een vennootschap. Hierin geven de oprichters aan waarom zij een vennootschap willen oprichten en hoe zij gaan samenwerken. Voor de oprichting van een comm.v bent u niet verplicht om een beroep te doen op een notaris. U kunt de statuten dus zelf opstellen of laten opstellen door uw boekhouder. Hiervoor kunt u ons model hanteren.   
  Klik hier
 • Modellen - Managementovereenkomst (voor vennootschap)
  Managementovereenkomst (voor vennootschap)VoorbeeldU wenst voor uw bedrijf samen te werken met een manager die als zelfstandige of wellicht via een management­vennootschap managementprestaties zal leveren voor u of u bent zelf manager en u verhuurt uw diensten aan bedrijven. De overeenkomst die u dan kunt sluiten, kunt u hier terugvinden.Geviseerd?De controles op dergelijke managementactiviteiten, al dan niet via een managementvennootschap, zijn inderdaad verscherpt.De RSZ viseert deze managementdiensten 'op...
  Klik hier
 
Resultaat 1 van 3 resultaten