Resultaten

 
Resultaat 1 van 4 resultaten
 • Tips & Advies U en uw vennootschap - Bvba verhuist, wat met de auto?
  Bvba verhuist, wat met de auto?..Hoe was het? Bij de verhuis van uw bvba moest u voor de auto van uw vennootschap die adreswijziging zelf ook nog doorgeven aan de dienst Inschrijvingen van Voertuigen (DIV). De DIV zorgde er dan voor dat het kentekenbewijs van de auto ook aangepast werd en er dus de adreswijziging op aangebracht werd. Hoe is het nu? Sinds 19.02.2018 volstaat het dat de adreswijziging van uw bvba verwerkt is in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) De DIV doet dan zelf de aanpassing in zijn...
  Klik hier
 • Tips & Advies Financieel management - Belasting op inverkeerstelling optimaliseren?
  Voor wagens uit het hogere segment kan de belasting op inverkeerstelling (BIV) fors oplopen. Kunt u die BIV optimaliseren afhankelijk van uw keuze tussen leasing en aankoop?
  Klik hier
 • Tips & Advies Financieel management - Bedrijfswagens nu in 2017 opnieuw meer belast
  Net zoals elk jaar wordt de berekening van de CO2 -taks en het voordeel alle aard voor bedrijfswagens ook in 2017 aangepast. Wanneer is die CO2 -taks eigenlijk van toepassing en wanneer niet? Mag u voor het voordeel alle aard rekening houden met ‘saloncondities’? Daarnaast is er nu ook een nieuwe belasting op ‘tankkaarten’ en is de eigen bijdrage niet meer aftrekbaar voor de bepaling van de verworpen uitgave. Hoe werken die nieuwe maatregelen?
  Klik hier
 • Tips & Advies U en uw vennootschap - Wie koopt het best een hybride of elektrische auto?
  Nu er steeds meer hybride en elektrische auto’s op de markt komen, overweegt u om naar aanleiding van het autosalon zo’n milieuvriendelijke auto te kopen om zowel privé als voor uw zaak te gebruiken. Wie koopt die auto dan het best?
  Klik hier
 
Resultaat 1 van 4 resultaten

Verfijn resultaat

Hulpmiddelen

Data